ByHunden

Da jeg i 2019 skræddersyede ByHunden kurset, samlede jeg mine dengang 13 års erfaring i ét og samme kursus. Vi arbejder her på de absolut vigtigste parametre, når det gælder familiehunden som skal være omgængelig og rolig i hundefamiliens hverdag - og vi hygger virkelig meget samtidig.

ByHunden 1

ByHunden 2

ByHunden 1

Du kunne måske forledes til at tro, at det er smart at aflede din hund fra omgivelser, som den kan have svært ved at håndtere. Men på den måde lærer din hund ingenting.

Du har i stedet behov for at formidle til din hund, at den må tage stilling til sine omgivelser og vælge den rolige reaktion til disse, uanset hvor skræmmende de kan være. På denne måde lærer din hund, at verden er et trygt sted, og at det ikke er nødvendigt at reagere.

Dette - samt alt det andet som dette kursus indeholder - har vi rig mulighed for at træne inde i byerne!

Dette kursus er det absolut primære jeg har haft fokus på i arbejdet med min hund Fly, lige fra hun var lille hvalp. Og hun er - grundet den rigtige træning - min absolut drømmehund.
Vi vil lære dig at:

  • Træne din hund tryg
  • Træne din hund mere tryg!
  • Lære din hund, at når den er tryg, skal den ikke blive overmodig, det skal kontrolleres
  • Træne din hund til at vælge fra - lige fra ænder til børn, skateboards, andre hunde mm.
  • Dogparkour - styrke og balance
  • Lydighed
  • Selvkontrol
  • Teori kommer løbende

Medbring hver gang:
Kropssele (anbefalet: H-sele), almindelig line (IKKE flexline), pølleposer, min. 3 forskellige slags lækre godbidder.

ByHunden er velegnet til hunde i alle aldre.
OBS
: Dette kursus er ikke for den reaktive hund, da vi arbejder forebyggende. Den reaktive hund henviser jeg til mit adfærdskursus: Av min adfærd... 

Aktuelle hold - ByHunden 1

ByHunden 2

ByHunden 2 er for dig, der ved, at din hund kan klare byens forstyrrelser. På dette kursus sætter vi 1,5 time af, således at vi rigtig kan nå ind midt i byen og besøge springvand foran en række caféer; møde lydene af Skate House personale, der leger på skateboard ude foran butikken; sidde på en bænk midt i menneskemylderet; opleve tungt vejarbejde; tage på café og drikke kaffe og alle de andre ting, som bylivet byder på.

På dette kursus har vi tid og ro til at gå i dybden med alle øvelserne, som er specielt velegnede til bymiljøet. Og vi arbejder meget med at lære at observere, hvordan vi undgår at overskride vores hundes grænser trods de mange til tider voldsomme forstyrrelser.

Aktuelle hold - ByHunden 2

Det mest brugbare kursus nogensinde!