Hundeadfærds og klikkerinstruktør uddannelsen

Camillafly

Jeg uddanner mennesker med en ambitiøs interesse for hunde til hundeadfærds- og klikkerinstruktør, så de kan leve af deres interesse og passion uden at gå på kompromis med livskvaliteten.

Du vil opleve at gennemgå en både faglig og personlig transformation under tilegnelse af viden. Du vil lære, hvordan relationer kan optimeres, og hvordan livskvalitet kan øges. Faktisk er det noget, du kan bruge til alle relationer i dit liv. Du vil få indblik i min særlige metode til at se holistisk på problematikker med et ekstra fokus på adfærden, som er ekstrem vigtig at have fokus på i arbejdet med familiehunden. Herved opnår du sikkerheden i at hjælpe hundeejere og deres hunde til en optimeret livskvalitet i deres hundefamilie.

Med dit certifikat i hånden vil du være i stand til at kunne tilbyde hundeejere kompetent træning med fokus på både hundens adfærd og den videnskabeligt baserede og mest optimale indlæring - og dermed vil du kunne leve af din passion og opnå den livskvalitet som du drømmer om.

NÆSTE OPSTART: DEN 5. MARTS 2025

JEG VIL MED!


Er FJELDSØ hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelse for dig?

Hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelsen er for dig, der har en ambitiøs interesse for hunde og hundetræning, og som ønsker at specialisere dig i familiehunden. Dig, som drømmer om at skabe resultater for hundeejeren og højne livskvaliteten i hele hundefamiliens hverdag.

 • Du er nysgerrig og ønsker at uddanne dig til at blive en bedre hundeejer. Og du ønsker at opnå den unikke relation til din hund, som følger med.
 • Du drømmer om at have din egen træningsbane, og ønsker at undervise på et højt fagligt niveau ud fra videnskabelig baserede principper og med evnen til at videreformidle grundig viden på en letforståelig og empatisk måde.
 • Du er hundetræner i forvejen, og ønsker at udvide med et grundigt kendskab til hundens adfærd samt at blive eksamineret klikkerinstruktør.
 • Du er hundefaglig i forvejen, og ønsker et bredere grundlag til din hundefaglige viden.

Hvis det er dig, så er denne hundeadfærds- og klikkerinstruktør-uddannelse netop noget for dig!

 

Certificeret instruktør

Hvorfor er det vigtigt?

Uanset hvad man bruger sin hund til her i landet - om det er jagthund, konkurrencehund, politihund, servicehund, førerhund eller andet, så vil hunden altid skulle fungere som familiehund også - og oftest primært som familiehund. Gør den ikke det, kan den ikke bruges til disse andre jobs.

Derfor er det kritisk vigtigt, at vi har dygtige familiehundetrænere, der er i stand til at træne familiehunde til at fungere optimalt i hverdagen, uanset, hvordan hverdagen ser ud for den givne hund.

Du lærer:

På uddannelsen til hundeadfærds- og klikkerinstruktør, vil du få en grundig og solid teoretisk baggrund på et højt fagligt niveau omkring hundens adfærd og indlæring. Du vil blive i stand til at tilbyde kompetent og struktureret klikkertræning med viden til at kunne forebygge adfærdsproblemer og konflikter mellem hund og ejer samt at løse træningsrelaterede og basale adfærdsproblemer både på træningsbanen og i form af enetimer.

Det er vigtigt for os, at du ud over den faglige kompetence også opnår den praktiske sikkerhed i at undervise. Derfor indeholder uddannelsen praktisk undervisning som tillæg til den teoretiske undervisning.

Du opnår faglig kompetence til at kunne undervise kursister i at forstå deres hund - så de opnår ro, fokus og tæt relation, og så de dermed forebygger uhensigtsmæssig adfærd. 

 • Du vil hjælpe hundeejere til at forme deres drømmehund. 
 • Du vil give dem redskaberne til at forebygge uhensigtsmæssig adfærd, der kan ende fatalt for hunden. 
 • Og du vil træne dem til at opnå grundlaget, der giver dem mulighed for at få succes med al den hundesport de brænder for.

Du vil opleve at opnå en sikkerhed i at undervise hundeejere og i at kunne videreformidle den så vigtige forståelse, det kræver at skabe en stabil, kærlig og unik relation med gensidig forståelse mellem hund og ejer.

Emnerne vi skal igennem er følgende: Indlæringspsykologi - basis, hvalpens vigtige socialisering, hundens udviklingsfaser, hensigtsmæssig aktivering af familiehunden, hundens unikke sprog, den gode hund-menneske relation, racekendskab (racegrupper), hundens zoner, forebyggelse og håndtering af stress hos hunde, neutralisering - fordele og ulemper, mental førstehjælp, indlæringspsykologi udvidet, klikkertræning basis + udvidet, racekendskab (udvalgte racer), bevægelseslære og smerte-identificering, ”problemhunde" på træningspladsen, formidling, undervisnings- og observationsteknik, psykologi i forhold til hundeejeren, hvalpeadfærd og opbygning af hvalpehold, fysisk førstehjælp på træningsbanen, klikkertræning af anden art.


LAD MIG SKYNDE MIG AT BOOKE EN PLADS!!
Rikkeunderviser3

Mød undervisnings teamet

Camilla Fjeldsø

Specialist i hundeadfærd
FJELDSØ

Jan Østergaard

Klikkerinstruktør
Canis Skive

Astrid Gerd Holtet

Dyrlæge
Hundeadfærds- og klikkerinstruktør

Rikkeunderviser4

Sådan foregår uddannelsen:

Primært online instruktøruddannelse

- Med fokus på familiehunden og dens adfærd

OPSTART DEN 5. MARTS 2025

Du kan deltage i Odense eller Ringsted

Du får:

 • Online klasseundervisning (via Zoom) mindst én torsdag om måneden kl. 18.00 - 21.00 i 18 mdr.
 • 12 hele dages 'on site' undervisning 
  • Har du ikke selv hund, vil jeg gøre mit for at være behjælpelig med lånehund (aftales på forhånd)
  • Den praktiske undervisning forløber som udgangspunkt i weekender kl. 09.00 - 16.00
 • Du bliver medlem af to lukkede facebook grupper
  • Et stort fællesskab for alle uddannede og et intimt fællesskab for dit uddannelseshold

Din investering:

Prisen for hundeadfærds- og klikkerinstruktør-uddannelsen er i alt 45.000 kr. 

 • 5000 kr. ved første ratebetaling
 • De resterende rater aftales individuelt

Hertil skal du påregne ca. 2000 kr. til bøger fra den obligatoriske litteraturliste

Midtvejsprøver og modul-opgaver skal bestås inden indstilling til eksamen, som består af:

 • Eksamensprojekt med hund og ejer
 • 1/2 times undervisning af et hold kursister
 • 30-45 minutters enetime
 • Træning med egen hund/lånehund

Gebyr for reeksamen: 1500 kr.

Fravær: Undervisningen er obligatorisk. Bliver du forhindret i at deltage i den teoretiske undervisning, kan du efterfølgende indhente det via enetimer á 450 kr. Der tages forbehold for ændringer af datoer; dog med god varsel.

 

JEG VIL MED!
Camilla foredrag undervisning
Fjeldsø hundetræning
Runar Næss - Ulveforsker

“Camilla Fjeldsø har vært en av pionérene for vitenskapelig-basert hundetrening i Skandinavia. Hun har en imponerende utdannelse og en hundeforståelse få kan konkurrere med. Å tilegne seg kunnskap i den grad Fjeldsø har gjort krever en god hjerne. Visdom og forståelsen krever et stort hjerte. Camilla Fjeldsø har både hjernen og hjertet, som alle hundetrenere og hundeeiere trenger å lære av.”

Ulveforsker

Fjeldsø hundetræning

“Jeg bliver altså lige nødt til at dele at i flere og flere af mine mails, der skriver folk at de har fået mig anbefalet.

Hvor er det bare vildt!

Jeg er så taknemlig for dig og dine uddannelser, kurser og ikke mindst dine mentortimer Camilla 🥹🥹🥹❤️❤️❤️”

Elev

Fjeldsø hundetræning

“Jeg ELSKER al den viden jeg har fået - TAK ❤️
Forløbet har været rigtig godt og der er altid en kanon stemning!

Camilla, du er et MEGET omsorgsfuldt menneske, og du er enormt god til at tage hensyn til folks forskelligheder og eventuelle udfordringer. Du får én til at føle, at man bliver en del af en (fantastisk) familie og man føler sig både velkommen, set og hørt, lige fra første minut nærmest. Og man udvikler sig ekstremt meget under forløbet.

Og når nu jeg sidder og får det på skrift, så vil jeg bare lige sige tak for dig ❤️”

Elev

Book en uforpligtende samtale

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig, kan du altid sende os en mail med ''Hundeadfærds- og klikkerinstruktør uddannelsen'' i emnefeltet til kontakt@fjeldso.com, eller bruge nedenstående kontaktformular.

Vi aftaler herefter et tidspunkt, hvor jeg ringer dig op

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Find en FJELDSØ uddannet adfærdsinstruktør i nærheden af dig (opdatering undervejs :) )

 • Fjeldsø hundetræning

  “Jeg føler mig meget sikker på, at den viden, jeg har tilegnet mig igennem uddannelsen, er den "rigtige". Og det, at der findes evidens for vores træningsmetoder og tilgang, giver en god sikkerhed og mavefornemmelse til også at komme ud og videreformidle den.

  Det er så fedt at stå op hver dag og vide, at man gør en forskel for både hundeejere og hund grundet den viden, jeg har tilegnet mig på uddannelsen.

  Min drøm inden opstart var, at jeg turde tage springet og kun leve af hundetræning. Og den er meget tæt på at være landet. Kun 8 måneder efter jeg blev færdig, opsiger jeg min klinik, og derefter vil min hovedindtægt skulle komme fra at undervise. Nu tænker jeg ikke over ,om "folk" kan lide mig, og hvad de evt. tænker om mig som underviser - jeg ved, at jeg har viden, fakta og evidens til at understøtte de træningsteorier, jeg benytter. Så om hundeejeren tænker, at jeg er kugleskør, gør mig intet. Jeg kan se, at jeg vinder deres respekt, når de får de rette redskaber til at løse lige netop deres træningsudfordring.

  Glæde, selvtillid og nysgerrighed er de følelser, der har fyldt mest for mig under mit uddannelsesforløb <3”

  Certificeret FJELDSØ instruktør, Wilms&Hund

 • Fjeldsø hundetræning

  “Jeg er rigtig glad for hundeadfærds- og klikkerinstruktør-uddannelsen, det er mega god og relevant viden, man får - der er rigtig mange AHA-oplevelser undervejs. Jeg elsker, at jeg kan leve af den - fordi jeg bliver dygtig!

  Selve forløbet har været rigtig godt. Det er en god måde undervisningen foregår på, og der er altid en kanon stemning!

  Camilla, du er et MEGET omsorgsfuldt menneske, og du er enormt god til at tage hensyn til folks forskelligheder og eventuelle udfordringer. Du får én til at føle, at man bliver en del af en (fantastisk) familie, og man føler sig både velkommen, set og hørt; lige fra første minut nærmest. Og man udvikler sig ekstremt meget under forløbet.

  Og når nu jeg sidder og får det på skrift, så vil jeg bare lige sige tak for dig ❤️

  PS: Jeg bliver faktisk rigtig stolt af mig selv, når jeg nu har bevist, at jeg kunne tjene uddannelsen hjem på kun 2,5 måned!!”

  Certificeret FJELDSØ instruktør, FJELDSØ

 • Fjeldsø hundetræning

  “Det er jo den vildeste rutsjetur, man får gennem dette forløb. Camilla er en helt speciel personlighed. Man mærker hende hele vejen igennem - at hun brænder for hundene, samt at lære al sin viden fra sig.

  Faktisk startede jeg som almindelig kursist ved Camilla, vi havde fået vores første hund og har lavet alle de fejl, man næsten kan. Så vi skulle afsted til hundetræning. Efter søgen om hvor på Fyn vi kunne gå til træning, fandt jeg frem til Camilla. Og efter at have læst lidt på hjemmesiden, sagde min mavefornemmelse at ”her skal vi gå til træning”. Og undervejs fik jeg selv et ønske om at uddanne mig til hundeinstruktør.

  Camilla er god til at formidle, og da hun begyndte at snakke om, hun ville starte uddannelse op, vidste jeg, at ”det er her jeg skal have min uddannelse”. Der var ikke mange steder i Danmark, hvor min mavefornemmelse fulgte med. Så det var lige det, jeg ventede på.

  Og jeg har ikke fortrudt 1 sekund.

  Sidder du og har et brændende ønske for at lære og vide mere om hunde, adfærd og indlæring, er det her, du får det. Samtidig følger en masse godt til din personlige udvikling med.”

  Certificeret FJELDSØ instruktør, Velfærdshund