Hundeadfærdsuddannelsen 100% online - selvstudie

Vil du lære mere om din hunds adfærd? Vil du dykke dybt ned i, hvad en hund egentlig er, og vil du opnå forståelsen, der muliggør den dybe og trygge relation mellem dig og din hund?

Har du måske allerede en hundefaglig uddannelse, men ønsker du at udbygge den med større viden om adfærd?

Så er du landet det helt rigtige sted!

Dette forløb giver dig den optimale mulighed for at deltage, uanset hvor du bor. Der er ingen fysiske begrænsninger, da det foregår 100% online og du bestemmer selv tempoet - nemt og bekvemt!

Jeg er her for dig under hele forløbet. Oplever du udfordringer er jeg kun skriv eller et telefonkald væk!

 

Fly

Du får:

 • Livs lang adgang til al materialet
  • Skriftligt materiale
  • En quiz efter hvert emne, som er adgangsgivende for at gå videre i forløbet
  • Skriftlig eksamen
   • Ved bestået eksamen vil du modtage dit diplom
 • Al den hjælp du har behov for
 • Mulighed for at tage din eksamen indenfor 12 måneder
  • Ved overskreden tid koster det 1500 kr. at tage eksamen
 • Flot printbart diplom ved bestået eksamen

OBS: Dette er ikke en adfærdsrådgiver-uddannelse, det er en meget grundig og dybdegående basis adfærdsuddannelse.

JA TAK!

Sådan foregår det:

Du får adgang til ét spændende modul ad gangen. I slutningen af hvert modul finder du en quiz, som er adgangsgivende til næste spændende modul.

Når du har været igennem alle 11 spændende emner, bliver du præsenteret for eksamen, som du sender ind, når du er klar til det og indenfor tidsfristen.

Jeg er her for dig under hele forløbet, så hvis oplever du udfordringer eller har spørgsmål til materialet, er jeg kun et skriv eller et telefonkald væk.

Din eksamensopgave vil blive rettet, og når den er bestået, vil du få adgang til dit velfortjente diplom, som du kan printe ud og pynte din væg med.

JEG VIL MED!
IMG_9078
FLYRIKKE

Hundeadfærdsuddannelsen indeholder emnerne:

 • Indlæringspsykologi basis
 • Hvalpens vigtige socialisering
 • Udviklingsfaser
 • Hensigtsmæssig aktivering af familiehunden
 • Hundens unikke sprog
 • Den gode hund-menneske relation
 • Racekendskab (racegrupper)
 • Hundens zoner
 • Forebyggelse og håndtering af stress hos hunde
 • Neutralisering - fordele og ulemper
 • Mental førstehjælp

Din investering:

Hundeadfærdsuddannelsen har en værdi af: 12.000kr.

DIN PRIS er KUN

7998 kr.

Du kan vælge forskellige former for ratebetalinger:

GIV MIG ADGANG MED DET SAMME!
Camilla_farve_400x400
Fjeldsø hundetræning
Astrid Gerd Holtet - Dyrlæge (cand.med.vet)

“Jeg har været utrolig glad for Hundeadfærds-uddannelsen - grundforløb. Jeg synes, at niveauet har været højt med god brug af den nyeste forskning uden at miste fokus på det praktiske og hverdagsrelevante. Undervisningsmaterialerne er rigtig gode, og underviserens evne til at formidle var i top.

Jeg ved allerede nu, at jeg kommer til at bruge min nye viden; både som hundeejer og i mit arbejde. Jeg vil til enhver tid anbefale uddannelsen til andre - både nye hundeejere og folk, som har arbejdet med hunde før.”

Dyrlæge (cand.med.vet)

Fjeldsø hundetræning
Lea Nielsen - Dyrlæge (cand.med.vet)

“Hundeadfærds-uddannelsen er en rigtig god basisuddannelse inden for hundeadfærd. Niveauet er tilpas højt, og der er god mulighed for feedback og sparring i den lukkede facebook-gruppe, som man bliver en del af. Jeg har både som hundeejer og som dyrlæge god brug af den nye viden i min dagligdag.

For mig var det endvidere en stor fordel, at uddannelsen foregik 100 % online, så jeg kunne tage den selvom jeg bor i en anden landsdel.”

Dyrlæge (cand.med.vet)

Fjeldsø hundetræning
Line Nielsen - Autoriseret veterinærsygeplejerske, Universitetshospitalet for familiedyr

“Jeg har taget Hundeadfærds-uddannelsen hos Camilla Fjeldsø. Det har været et meget lærerigt forløb, som jeg i den grad kan bruge både i mit privatliv og i mit arbejde som veterinærsygeplejerske. Uddannelsen har givet mig uvurderlig viden om hunde, som jeg bruger hver dag.

Uddannelsen giver en grundig viden om hundens adfærd, og både jeg, min hund og de dejlige hunde i mit arbejde nyder godt af det. Tak, for et godt og givende forløb. Jeg vil til enhver tid anbefale uddannelsen både til private hundeejere, som ønsker en større forståelse for deres hund samt et bedre samarbejde. Men absolut også til fagfolk, der arbejder med hunde til daglig!!”

Autoriseret veterinærsygeplejerske, Universitetshospitalet for familiedyr

Fjeldsø hundetræning
Tune Aas Mortensen - Dyrlæge (cand.med.vet)

“Overgades Dyreklinik har gennem flere år haft et samarbejde med Camilla Fjeldsø - både via foredrag for klinikkens klienter, men også gennem løsning af adfærdsmæssige problemstillinger hos klinikkens patienter.

Camilla Fjeldsø er fagligt velfunderet og dygtig til praktisk opgaveløsning.

Jeg kan derfor anbefale Camilla Fjeldsøs uddannelsesprogram.”

Dyrlæge (cand.med.vet)

Fjeldsø hundetræning
Gert Jarn Pedersen - Dyrlæge (DVM, Cand.Med.Vet, Master of Companion Animal Surgery)

“Jeg kan anbefale Camilla Fjeldsø som en særdeles kompetent adfærdsterapeut. Jeg har i mange år haft et velfungerende og godt samarbejde med Camilla. Hun har med høj faglighed, tålmodighed samt empati udført rådgivning/behandling af de adfærdspatienter hun har modtaget fra mig.

Jeg har på samme måde fået en god tilbagemelding fra de klienter jeg har henvist.”

Dyrlæge (DVM, Cand.Med.Vet, Master of Companion Animal Surgery)

Fjeldsø hundetræning
Cecilie Ambo Madsen - Dyrlæge (Cand.Med.Vet)

“Jeg har selv haft glæden af at følge to kurser med hund hos Camilla og i den forbindelse oplevet hendes store engagement og viden om hundeadfærd og motivering. Gennem adfærdsuddannelsen kan vi forhåbentlig få flere dygtige trænere, som kan hjælpe hunde og deres ejere fremover.

Når jeg står i klinikken med en patient med vanskelige adfærdsproblemer, som ejeren er motiveret for at komme til livs, så anbefaler jeg altid at kontakte Camilla Fjeldsø.”

Dyrlæge (Cand.Med.Vet)

Fjeldsø hundetræning
Regitze Rising - Dyrekiropraktor og kranio-sakral terapeut

“Over mange år har jeg haft et godt og givende samarbejde med Camilla. Camilla udviser med en høj faglighed og hun har et engageret og et omsorgs-gen ud over det sædvanlige. Dette er en rigtig god kvalitet, og det er et specielt kendetegn for Camilla. Hun møder folk og hunde hvor de er, og ser altid de bedste kvaliteter hos alle. Jeg kan til enhver tid varmt anbefale FJELDSØ hundeadfærdsuddannelse.”

Dyrekiropraktor og kranio-sakral terapeut