Alene hjemme

Dette kursus er delt op, så det henvender sig til både hvalpe, unge- og voksne hunde!

Jeg lærer dig, hvordan du gør din hvalp eller din hund tryg ved at være alene hjemme

- Så du undgår naboklager, uheld på gulvet og et ødelagt hjem

Langt de fleste tror, at alene hjemme træning betyder, at man starter med at forlade hvalpen eller hunden i få sekunder, så få minutter og hele tiden langsomt øger tiden. Men den metode opnår du sjældent succes med... 

For at gøre hvalpen eller hunden tryg og for at få stabile resultater, må vi starte alene hjemme træningen længe inden hunden faktisk skal være alene hjemme!!

Ubegrænset adgang til hele online kurset - resten af livet

FÅ ADGANG TIL ONLINE KURSET HERUNDER:

JA! Jeg har brug for det!
8A197E34-56A3-48D6-8183-955121DDF237

Komplet guide til en tryg hund alene hjemme

Jeg er med dig hele vejen!
UBEGRÆNSET ADGANG til hele online kurset

- Resten af livet

DU FÅR:

  • Ugeplaner og dags planer med udførlige beskrivelser og forklaringer
  • Ubegrænset adgang til al materialet i kurset
    • Videoer
    • Lydfiler
    • Beskrivelser
  • Ubegrænset adgang til min lukkede facebook gruppe, hvor vi sidder flere instruktører og specialister klar til at svare på dine spørgsmål vedrørende alene hjemme træningen.

Alene hjemme udfordringen kan være kompleks. Derfor holder jeg dig i hånden hele vejen til målet!

Lad mig vise dig, hvordan du træner din hund op til at føle sig tryg og i kontrol - da netop dette reducerer angst og stress og gør det til en fest at være alene hjemme. 

 

DIN PRIS:

KUN 997 ,-

Alle priser er inklusiv moms.

LAD MIG KOMME IGANG!
Fjeldsø hundetræning
Petra Buhr Jensen - Hundeinstruktør og dyrlæge studerende (stud.med.vet)

“FJELDSØs online alene hjemme kursus har virkelig hjulpet os i træningen af vores hvalp.

Vi følte os utrygge i forhold til at træne alene hjemme med vores lille hvalp, da vi aldrig før har fået en så ung hund, men kun har trænet alene hjemme med ældre hunde. Vi har været meget glade for, at vi er blevet ”holdt i hånden” gennem hele forløbet, både igennem de ugentlige planer og videoer, og gennem facebookgruppen, hvor Camilla har siddet klar til at hjælpe med eventuelle udfordringer. ”

Hundeinstruktør og dyrlæge studerende (stud.med.vet)

Fjeldsø hundetræning
Yvonne Bang Andersen - Haley - Tibetansk terrier

“Har haft flere hunde, som lærte at acceptere at være alene hjemme, men glade for det og i ro med det, det var de bestemt ikke - som så mange andre hunde, spiste de eksempelvis ikke, hvis de var alene.

Derfor havde jeg brug for nyeste viden på området, da de gamle metoder som “start med at lade hvalpen være alene 2 minutter og øg tiden” tydeligvis ikke var god nok.

Med Fjeldsøs “Alene hjemme” on-line kursus gjorde jeg en fabelagtig god investering. Fik viden og forståelse for hvordan hunden tænker, en fuldstændig tydelig træningsplan, som var brudt ned på de enkelte uger og dage. Dette sammen med masser af videoer gjorde det meget nemt at komme i gang, arbejde og fastholde træningen.

Vi fulgte det program Camilla har lavet og kunne se den konstante udvikling hos hvalpen og os og fuldstændig som Camilla lover; “følger du programmet, kan din hvalp være alene hjemme, når kurset er afsluttet”, så venter min 5 mdr. gamle hvalp nu forveningsfuldt, når jeg er på vej ud af døren og havde han en talebobbel over sig, ville der stå “Fis a - jeg glæder mig!””

Haley - Tibetansk terrier