Hjemmebesøg - adfærdskonsultation

Ratterrier

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Mange familier har større hverdagsproblemer med deres hund, som forringer hele hundefamiliens livskvalitet. Den hyppigste årsag til problemerne med hunden i hjemmet er kommunikationsbrist mellem hund og ejer.

På en adfærdskonsultation går vi i dybden med problemet og finder en løsningsmodel til det. Du får redskaber til at arbejde med problemet på en hensigtsmæssig måde, der vil modificere din hunds adfærd i den rigtige retning. Efterfølgende får du tilsendt en skriftlig individuel og overskuelig træningsplan at arbejde efter. Yderligere har du fri mulighed for at ringe til mig om det givne problem et halvt år ud i fremtiden.

Hvor hurtigt problemerne bliver løst afhænger af problemets omfang, hvor længe det har stået på og din motivation for at arbejde med de givne redskaber efter konsultationen.

Fjeldsø hundetræning
Anne Christrup - Cirkeline, Leavitt Bulldog

“Camilla er en af Danmarks dygtigste hundetrænere, så hun ved, hvad der skal til, for at hjælpe dig! Stol på hende, gør hvad hun siger, og du vil se fremgang! Camilla kan ikke fjerne, hvor din hund kommer fra, eller hvad den har oplevet tidligere. Men hun har de bedste redskaber til at ændre uhensigtsmæssig adfærd. Og for os har det været investeringen værd! Jeg var der, hvor jeg overvejede omplacering. Så smertefuldt. Jeg har slet ikke de tanker mere. Giver Camilla Fjeldsø de bedste anbefalinger.”

Cirkeline, Leavitt Bulldog

En adfærdskonsultation foregår således:

 • Du booker konsultationen her på siden og sender mig en mail (camilla@fjeldso.com) for at aftale tidspunkt - eller omvendt :)
  • Konsultationen foregår i dit hjem. Du kan også vælge online/zoom
 • Adfærdskonsultation, i hjemmet eller over zoom, af ca. 2 timers varighed.
 • Jeg udfærdiger en individuel og overskuelig træningsplan, som sendes til dig senest få dage efterfølgende besøget.
 • Du skal arbejde med problemet og ca. 2 uger efter konsultationen, vil jeg gerne høre fra dig med en opdatering. Prisen for denne opfølgning er inkluderet.
 • Gratis telefonkonsultation vedr. det aktuelle problem i konsultationsperioden, samt 6 måneder frem, i tidsrummet: alle hverdage 08.30 - 13.30.
  • Jeg vil have at tingene lykkes!

For spørgsmål træffes jeg på mailen: camilla@fjeldso.com - da telefonen er slukket, når jeg er på hjemmebesøg :)

d02_9471jpg_20739671103_o
Camillafly

Sådan gør du:

Vi besøger det meste af landet; henviser dog til kollegaer, når det er for langt væk fra os
 1. Book dit hjemmebesøg via den gule knap herunder.
 2. Send en mail til kontakt@fjeldso.com for at aftale tid.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!


Hjemmebesøg overblik

Hjemmebesøg af Camilla Fjeldsø

3.500 kr.

Hjemmebesøg - ca. 2 timers varighed

Udførlig og overskuelig træningsplan

Telefonisk opfølgningskonsultation

Telefonisk rådgivning vedrørende det aktuelle problem 6 måneder frem

Kørsel på hele Fyn

Tillæg: 500 kr.

Aften (efter klokken 16.00) og weekend

2 hunde med adfærdsproblemer

Kørsel:
Sjælland
Jylland - ud over trekantsområdet

Elev hjemmebesøg

Fra 1000 kr.

Hjemmebesøg - ca. 2 timers varighed

Udførlig og overskuelig træningsplan

Opfølgende besøg 3-6 uger efter

Kørsel på hele Fyn

Fjeldsø hundetræning
Liva Joensen - Basse, Maltipoo

“Fantastisk oplevelse. Vi købte en hund som var blevet omplaceret et par gange, og som ikke var blevet behandlet ordentligt. Efter 3 måneder havde vi brug for professionel hjælp, da vi ville sikre os at vi gør alt rigtigt.

Camilla fik hurtigt tid til os, selvom hun var syg! Hun hjalp os med en plan som gav os blod på tanden, og gav os mere indblik i hunde og deres tankegang. Allerede efter 3 uger har det givet pote. Vi har fået en selvsikker og pålidelig hund, og selvom der er lang vej endnu, så ved vi hvordan vi skal gribe det an. Derudover hjalp hun også med at give mig som ejer mere ro, og tips til at kunne afstresse. Vi opdaterer løbende pr. mail , og kan mærke den glæde de også har, ved at høre om vores fremgang!

Hvis du har udfordringer eller bekymringer omkring din hund, så tøv ikke med at tage fat i Fjeldsø - det bedste vi har gjort for vores Basse!”

Basse, Maltipoo

Fjeldsø hundetræning
Sose Sahakian - Tera, Staffordshire Bullterrier

“Det er bare helt utroligt at man kan få alle de redskaber man har brug for, for at få den mest perfekte hund. Vi har fået så meget ud af vores træning i kurserne. Hjemmekonsultationen var utrolig dejlig og opklarende, og kom over alt forventning, da vi kom ind på absolut alle problemer og fik værktøjer til hvordan man skal bære sig ad med tingene på en god måde. Vi kunne jo se resultaterne af disse værktøjer både under træning på baggrund af kurserne, men også under konsultationen, med det samme.”

Tera, Staffordshire Bullterrier

Fjeldsø hundetræning
Tina Jensen Kaiser - Engelsk staffordshire bull terrier

“Hej Camilla
Jeg vil gerne lige takke dig en ekstra gang for besøget i går, det var en fantastisk oplevelse, WHAU du er god!

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg havde forventet, men du sprang alle rammer, og jeg sidder nu med en kæmpe stor taknemmelighedsfølelse over at jeg fik kontaktet NETOP DIG!

Ha en retti retti go dag.
De gladeste hilsner fra Tina”

Engelsk staffordshire bull terrier

Fjeldsø hundetræning
Nina og Andreas Wilma - Welsh Corgi Cardigan

“Siden du var på besøg, har hun været en helt anden hund. Ingen knurren i kurven i soveværelset, faktisk ingen knurren overhovedet. Det er som om hun har været meget mere glad og opsøgt vores selskab.”

Welsh Corgi Cardigan

Fjeldsø hundetræning
Bonnie Valsted Larsen - Smilla, Pomeranian

“Vores hund bed vores gæster.
Vi havde problemer med at vores hund bed gæster i anklerne. Særligt vores nabo mand var hundens hade gæst. Efter Camillas besøg og træningsplan kan vores nabomand og andre gæster nu komme ind uden bid og vores hund viser gode fremskridt på også at være stille i stedet for at gø🙏🏼 Kan virkelige anbefale Camilla”

Smilla, Pomeranian

Fjeldsø hundetræning
Anne Christrup - Cirkeline, Leavitt bulldog

“Hej Camilla!
Tak for besøg og den udførlige plan. Det har givet mig ro i maven, at jeg nu ved, hvad jeg kan gøre, for at give Cirkeline det bedste hundeliv! Du forklarede det hele så godt. Så nu kan Jesper og jeg i stedet blive samarbejdspartnere omkring det hele. Ja, ja så kan du også bryste dig af at være en lille smule parterapeut :).
Mange hilsner Anne”

Cirkeline, Leavitt bulldog