Oplever du adfærds udfordringer?

Med de rigtige justeringer kan du opnå store resultater i kommunikationen og samarbejdet med din hund. Ofte kan du gå fra adfærdsproblemer til drømmehund på ingen tid.

 

Hjemmebesøg

Den grundige løsning, hvor du bliver holdt i hånden i 6 måneder.

Adfærdstime

Du får redskaberne til at overvinde dine udfordringer.

Av min adfærd

Oplev at du ikke er alene og deltag i et træningsfællesskab.

Telefon konsultation

Vi kan mere end du tror - ved blot et opkald.

DIN hund er vores passion!

Adfærdsudfordringer handler om samspillet mellem hund og ejer - om forståelsen. Netop her er vi eksperter, og netop her vil vi glæde os til at hjælpe dig! 

Vi går meget højt op i, at optimere samarbejdet mellem dig og din hund, og vi anstrenger os for at finde den optimale individuelle løsning som du kan få til at passe ind i din hverdag og dit liv og som samtidig vil gavne din hund mest muligt. 

Vi ved, hvor drænende det kan være at have de ofte altoverskyggende adfærdsproblemer med sin hund. Vi ved, at livet sker og tiden går - at du evt. har arbejde, børn, udfordringer i familien samt andre ting, der kræver din tilstedeværelse.

Vi ved at du ønsker alt det bedste for din hund og at det kan være uoverskueligt!

 

Og vi ved, at netop derfor er det så vigtigt, at vi sammen lægger en god plan, som gør at du kan lykkes netop dér hvor du er i livet lige nu!

Vi arbejder derfor for, at du opnår overblikket, får din energi tilbage og at du har en konkret og overskuelig plan med konkrete redskaber at arbejde ud fra.

Det vores opgave, at lære dig, hvordan du forvandler problemadfærd til ønsket adfærd, så du kan få glæden tilbage ved at være hundeejer. Og vi står altid klar til at hjælpe dig!

Når det handler om din hunds problematiske adfærd, så er der rigtig god økonomi i, at vælge en veluddannet og erfaren hundeadfærdsspecialist, da der ofte er mange flere samspillende detaljer at tage højde for, end ved første øjekast.

Tag et kig på vores forskellige adfærds løsninger, og er du herefter i tvivl om hvilken løsning du har behov for, så kontakt os gerne.

Vi hjælper dig til at finde den helt rigtige løsning for dig.

Fjeldsø hundetræning
Gert Jarn Pedersen, dyrlæge - DVM, Cand.Med.Vet, Master of Companion Animal Surgery

“Jeg kan anbefale Camilla Fjeldsø som en særdeles kompetent adfærdsterapeut. Jeg har i mange år haft et velfungerende og godt samarbejde med Camilla. Hun har med høj faglighed, tålmodighed samt empati udført rådgivning/behandling af de adfærdspatienter hun har modtaget fra mig.

Jeg har på samme måde fået en god tilbagemelding fra de klienter jeg har henvist.”

DVM, Cand.Med.Vet, Master of Companion Animal Surgery

Fjeldsø hundetræning
Cecilie Ambo Madsen, dyrlæge - Cand.Med.Vet 2012

“Jeg har selv haft glæden af at følge to kurser med hund hos Camilla og i den forbindelse oplevet hendes store engagement og viden om hundeadfærd og motivering. Gennem adfærdsuddannelsen kan vi forhåbentlig få flere dygtige trænere, som kan hjælpe hunde og deres ejere fremover.

Når jeg står i klinikken med en patient med vanskelige adfærdsproblemer, som ejeren er motiveret for at komme til livs, så anbefaler jeg altid at kontakte Camilla Fjeldsø.”

Cand.Med.Vet 2012