PUPPY PROGRAM

Den første tid er den vigtigste tid! Den bedste start du kan give din hvalp er, at deltage i vores specialiserede hvalpetræning  vores skræddersyede PUPPY PROGRAM. Desuden at supplere træningen med vores online kursus Den Bedste Start.

Programmet består af to hold, med hver deres fokus områder nøje sammensat for at give dig de bedste forudsætninger for at forme din drømmehund.

PUPPY PROGRAM 1

PUPPY PROGRAM 2

PUPPY PROGRAM 1

Vi lægger fundamentet for positiv kommunikation, samarbejde og tillid mellem dig og din hvalp.

Du får en unik sammensat oplevelsespakke for hvalp og ejer: basis lydighedstræning forklædt i sjove og relevante øvelser, træning af ro i stressede situationer, socialisering/socialiseringstræning og oplevelsesbane. 

Den feedback vi oftest får: "Aah - det giver så god mening nu!"

  • Træning i at være social
  • Træning i grundlæggende manerer
  • Bliv din hvalps trygheds-person

Én af de ting vi opnår ved træning af de udvalgte øvelser er, at vi får lagt nogle meget vigtige grundsten til etableringen af et rigtig stabilt indkald.

Den vigtige teori

Ved køb modtager du 12 overskuelige videoer omhandlende intro-viden om bl.a. 'de positive træningsmetoder', 'ned Fido', 'tissetår', 'hensigtsmæssig aktivering', 'stress', 'neutralisering', 'udviklingsfaser' og 'alene hjemme'.

PUPPY 1 er velegnet til alle hvalpe, fra 8 uger - 5 mdr. Hver time indeholder socialisering, når det er muligt og HVALPENE BLIVER NATURLIGVIS DELT OP EFTER STØRRELSE :). Under bytræningen har vi ikke nødvendigvis indhegning, så da vil du modtage socialiseringstræning på anden vis end fri leg.

Der er plads til 4 - 8 hvalpe på et hold.

Aktuelle hold - PUPPY PROGRAM 1

PUPPY PROGRAM 2

Dette kursus er måske det vigtigste du kan tilbyde din hvalp, og det udbydes kun af specialister og instruktører med udvidet undervisning i netop dette.

Alt for mange hunde er desværre utrygge i deres omgivelser. Det har vi stor forståelse for, og vi tager det meget alvorligt at lære dig at forebygge at du får en angst hund.

Tænk på, at hvis din hund ikke er bange for sine omgivelser, så har den slet ingen grund til at:

  • Lave udfald i linen
  • Gø voldsomt af alt og alle
  • Gemme sig og være tilbageholdende

Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne forebygge alt dette?

PUPPY PROGRAM 2 er i den grad et specialiseret træningshold. Camilla Fjeldsø har arbejdet med de kære 'problemhunde' siden 2007 og ud fra sit populære adfærdskursus Av min adfærd... har hun lavet dette forebyggende hvalpehold.

PUPPY 2 indeholder al den viden, som enhver hundeejer bør have for at UNDGÅ at risikere at få en reaktiv hund.

PUPPY 2 er en naturlig fortsættelse af PUPPY 1, men kurset er også velegnet til begyndere i alle aldre. Dette vil blot kræve, at du tager en enetime forinden, for at komme up to speed med måden vi træner på samt essensen af det vores PUPPY 1'ere har lært. Hver time indeholder socialisering for alle som instruktøren vurderer kan indgå i leg, når det er muligt. Under bytræningen har vi ikke nødvendigvis indhegning, så da vil du modtage socialiseringstræning på anden vis end fri leg.

Der er plads til 4 - 8 hvalpe/hunde på et hold.

Aktuelle hold - PUPPY PROGRAM 2

Hvalpetræning i trygge omgivelser