E-bog fuld af direkte anvendelig viden - til fordel for DIN hundefamilie

Måske er du ny læser eller måske har du fulgt mig i mange år.
Finder du værdi i den direkte anvendelige viden, jeg hver måned bringer din vej, kan du nu få CamillasKlumme samlet som e-bog.

Denne e-bog er en samlet udgivelse af CamillasKlumme, som jeg hver måned bringer i mit nyhedsbrev.

Du får 55 siders spændende læsning inklusiv et ekstra december brev omhandlende Fidos Jul og Nytår.

Hele e-bogen bliver din for KUN 39 kr.

LAD MIG FÅ FINGRENE I DEN E-BOG!
Camilla_farve_400x400
Neutral Minimalist Aesthetic Finance Basics For Women Guide Ebook Cover

Udpluk fra e-bogen:

"Lad mig sætte en situation op for dig: Vi sidder til et møde, og jeg har kage med. Du er sulten, og du har kage-cravings, og denne kage er din favorit. Jeg deler kage ud til folk, og jeg rækker dig et stykke som den sidste. Du rækker din hånd ud for at tage imod, men 10 cm inden vores hænder mødes, bliver der stillet et spørgsmål.

Jeg bliver helt opslugt af at svare på det spændende spørgsmål, så automatisk fjerner jeg kagen fra dig igen, helt uden at tænke over det, jeg sætter den på bordet foran mig - væk fra dig.

Samtidig fjerner jeg også min opmærksomhed fra dig for at koncentrere mig om at svare på spørgsmålet. Der går mere eller mindre tid, og de andre ved bordet sidder og spiser deres kage, men du har stadig ikke fået din… 

  • Hvad sker der inden i dig? Vil du fx i første sekund, hvor kagen og min opmærksomhed fjerner sig fra dig tænke: “Åh, det var ikke rart, jeg havde lige glædet mig - nu må jeg lige være tålmodig”, og vil du evt. tænke: “Det er da faktisk en smule pinligt det her - alle så det” og “Jeg har så meget lyst til kage, men det er uhøfligt at afbryde for at bede om det”? Vil du overveje: “Bør jeg bare rejse mig lidt op, så jeg kan nå det og så selv tage det”? Har du andre lignende tanker og følelser?
  • Hvor meget har du hørt af det svar, jeg har givet hende den anden? Hvor meget har denne umiddelbare skuffelse fyldt inden i dig indtil nu? Er du lige nu glad, tryg og fuld af gå på mod, eller er du blevet en smule trist indeni, selvom det måske er pinligt at indrømme?"
JEG VIL LÆSE MERE!