Midtfyn / Odense SØ

Velkommen til vores måske mest naturskønne afdeling.

På vores afdeling Midtfyn/Odense SØ har vi plads og muligheder til det hele. Tag blot et kig over marken - her finder du en sød lille skov, hvor du har mulighed for at lufte din dejlige hund inden træningen, hvis den har behov for at blive krudtet en smule af.

På denne afdeling finder du primært vores populære adfærdskursus: Av min adfærd... som jeg igennem mange år har testet og tilpasset. Dette adfærdskursus er et af vores absolut specialer! Desuden er det her undervisning af elever på FJELDSØ uddannelser finder sted.

Når vi træner på afdeling Midtfyn/Odense SØ, mødes vi på adressen:

Havndrupvej 6
5750 Ringe

Afdelingen er lokaliseret blot 5 minutter fra det skønne Tarup-Davinde område - vi er derfor nærmere Odense SØ og Årslev end vi er Ringe by.

Aktuelle kurser - Midtfyn / Odense SØ

DIN instruktør på Midtfyn - nær Odense SØ

Camilla Fjeldsø

Specialist i hundeadfærd, klikkerinstruktør, underviser og grundlægger

Fjeldsø hundetræning

Tak for i dag <3 Har sagt det før og siger det igen... DU er en stjerne underviser, der som få kommer ud over rampen med budskaber!

Haley, Tibetansk terrier

Fjeldsø hundetræning

Camilla gav os indsigt i hvordan hunde er. Hendes råd virkede, og dét uden at vi var nødt til at hæve stemmen eller skælde ud.

Zoya, labrador

Fjeldsø hundetræning

Jeg tog dit online kursus "Den bedste start" inden hvalpetræning - og har i den grad følt, at jeg har været rigtig meget på forkant.

Axel, Golden retriever

Tag et kig på afdelingen Midtfyn / Odense SØ