Online hundetræning

Vores online hundetræning bliver serveret for dig i grundige og overskuelige kurser, som er skræddersyede til hundefamilien, der ønsker resultater.

Du får adgang med det samme, og du kan træne hjemmefra din egen behagelige sofa, præcis når det passer dig og på præcis det emne du har brug for.

Alene hjemme - hvalp og voksen

Komplet guide til tryg hund alene hjemme

Den bedste start

En tryg hvalp er en rolig hvalp

Dogparkour - styke og balance

Sund fysik og mentalitet

Lydsensitivitets- og nytårstræning

Describe the feature in more detail here.

Min hund hopper op - hvad gør jeg?

Få den velopdragede hund!

Mine 7 BEDSTE øvelser

Hundetræning, der giver mening!

Certificeret ekspert i egen hund

6 ugers forløb med personlig vejledning

Online hundetræning

Når du deltager i FJELDSØ online hundetræning, får du ubegrænset adgang resten af livet. 

Online hundetræning - med fokus på at skabe resultater!

Resultatorienteret hundetræning online

For at du opnår de ønskede resultater, må vi se på helhedsbilledet. Vores mål er at skabe en glad hundefamilie og ikke blot en glad familiehund.

Med vores online hundetræning bliver du aldrig overladt til dig selv - vi er her altid for dig

Igennem alle vores hundetrænings-kurser online, gør vi os meget umage med, at du vil få den bedste oplevelse af:

 • God overskuelighed
 • Grundighed
 • Skræddersyede løsninger
 • Step-by-step guides
 • Og empati, der når hele vejen ud gennem skærmen

Vi giver dig en meget omfattende og dybdegående viden omsat til let forståelig formidling - så du kan opleve gennemgribende forandringer ikke blot i din hunds adfærd, men også i din forståelse for hele sammenhængen.

 

Vores ønske er at uddanne dig i DIN hund samtidig med at det føles som en leg for dig. 

Og det er netop, hvad vores online hundetræning kan.

BONUS

Gennem alle vores online hundetrænings-kurser får du ubegrænset adgang til vores lukkede og trygge forum, hvor du må stille alle dine spørgsmål, så du kan få løst dine udfordringer, dele alle dine succeser og komme med alle dine sjove bemærkninger. Vi sidder klar inde i gruppen for at besvare alle dine spørgsmål.

Du er ikke alene, og du behøver ikke at sidde alene, hverken med dine frustrationer eller din nysgerrighed. Bliv en del af vores fællesskab gennem vores online hundetræning og mød alle de, der sidder netop, hvor du sidder; få svar på alle dine spørgsmål og få løst dine problemer.

“Forståelse er nøgleordet” - citat Camilla Fjeldsø

Dette har været min påstand siden jeg startede Hundeadfærdsskolen Fyn op i januar 2007, og det vil være min påstand til den dag jeg dør!

Med den rigtige forståelse, vil den uhensigtsmæssige adfærd langsomt fordampe - og oftest helt af sig selv!

I virkeligheden behøver man ikke andet end “den rigtige forståelse”. For med den rigtige forståelse, eller forståelsen for, hvordan verden i virkeligheden hænger sammen, set gennem hundens øjne, vil man opnå muligheden for at forme det liv, man ønsker sig i sin hundefamilie - og ofte vil den uhensigtsmæssige adfærd således fordampe ganske uden anstrengelse.

Det lyder nemt - og jeg har også gjort det nemt for dig i alle mine online hundetrænings kurser!

Men for mig har det slet ikke altid været så nemt… Jeg har brugt mange mange år på at uddanne mig mange forskellige steder for først at opnå blot en grundviden. Med en stor grundviden kunne jeg sortere i både dén, altså min opnåede grundviden, og i alle de andre inputs - som du også ved, at man får så mange af, når man ønsker at lære om “hund”. 

Jeg plejer at joke med, at det altid er naboen, som aldrig har haft hund, der ved mest om hund… 

Fordi det er som om, at alle mener, at de er helt sikre på, at de ved rigeligt om hund… 

Det er desværre bare ikke sandheden…

…Så jeg måtte pille alle informationer fra hinanden for derefter at bygge hele forståelsen op på ny for at se, at nu gav den meget bedre mening - jeg havde endelig efter flere års søgen på fuld tid, fundet den røde tråd omkring “det med hund” - som bare ikke er så ligetil som naboen ofte mener. 

For at du ikke skal igennem hele den lange vej (som jeg selv tog), har jeg udviklet FJELDSØ online hundetrænings-univers til dig. Her får du den omfattende og dybdegående viden omsat til let forståelig formidling gennem vores resultatorienterede tankegang.

Jeg har fundet de steder i den store hunde-verden, hvor man finder ligesindede, som også går op i nyeste forskning og ikke bare “positiv træning”, men faktuel positiv træning!! Det er en hel snak for sig, for det er nemlig ikke nødvendigvis helt lige så nemt, som du måske gik og troede, at det var. Og den snak vil jeg gerne tage med dig - den kommer herunder - læs gerne med, for det er ganske interessant!  

Den rigtige forståelse er altså afgørende! 

Mit bud er, at hvorvidt du lykkes, handler om, hvor stor en interesse du har for at opnå forståelsen. Al læring kræver ressourcer - det kræver, at du har overskuddet til at opnå læringen, det kræver midlerne, og det kræver tiden til at få læringen ind og til at udføre det lærte med sin egen hund.

Én ting er dog sikkert: Hvis du ikke investerer, så vinder du heller ikke.

Ting kommer desværre ikke bare flyvende - jeg har desværre ikke opfundet den lyserøde pille endnu, som fikser alt, og der findes ingen quick fixes. Og når det så er sagt, så går det faktisk ofte ret hurtigt med at opnå adfærdsændringer, så snart redskaberne bliver implementerede korrekt. Det der tager mest tid er nok i virkeligheden, at du kommer til at FORSTÅ, hvad det er, der sker. 

Så er du fuld af gode intentioner og viljen til at lære, og er du klar på at arbejde for at opnå resultater - ja så er vores online hundetræning lige præcis noget for dig!!

 • Man kan altid dale på motivation fra tid til anden - så hent motivationen i vores fælles forum! 
 • Man kan altid blive lidt håbløs fra tid til anden - så kom til os med dine spørgsmål!
  • Hos os møder du forståelse for, hvor du er lige nu. Og du får hjælp til at komme op over bakken, så du igen får udsigt til overblik, håb og glæde i livet med hund
  • Hos FJELDSØ online hundetræning tager vi dig i hånden og hjælper dig på vej og i mål
 • Man kan altid komme ud for, at livet sker og tiden går - men hey, FJELDSØ online hundetræning giver dig livslang adgang, så det behøver du ikke at stresse over her hos os

Det gør mig virkelig glad at kunne tilbyde dig denne hjælp, og vi vil her på stedet hele tiden løbende udvide vores hundeunivers med flere online hundetrænings-kurser.

Alting hænger sammen 

Når du erhverver dig mere end ét kursus igennem vores online hundetrænings-univers, vil du efterhånden begynde at få forståelsen for, hvordan alting hænger sammen. Du vil opnå overblikket, som ikke blot dækker den ene specifikke udfordring du står med, men overblikket, som viser dig, at alting hænger sammen.

Det smukke er, at med flere online hundetrænings-kurser vil du kunne nå dertil, hvor du vil kunne se sammenhængen, opnå forståelsen og blive selvhjulpen i at finde løsninger til dine hunde udfordringer - både de gode, spændende og fede træningsudfordringer, men også de mindre spændende og mere hårde adfærds-udfordringer.

Tænk om du nåede dertil, hvor du ikke længere har brug for os - men kun hænger ud i gruppen, fordi du hygger dig, eller fordi du bare ikke kan stoppe med at lære…!! Det fede er, at jo mere man lærer, des mere spændende bliver ting som regel. Måske opnår du en lille hunde-afhængighed her hos os - det vil vi elske! Når du når hertil, må du kigge på vores lækre uddannelser - her tilbyder vi bl.a vores populære og 100% online hundeadfærds-uddannelse, som henvender sig til den interesserede hundeejer OG til den hundefaglige på samme tid.

Træn når du har tid!

Gå online og træn hund hjemme fra din egen behagelige sofa!

Det er lige præcis, hvad vores online hundetræning også kan - du kan lære, når du har tiden, og når du er allermest oplagt til det. 

Mere bekvemt og praktisk bliver det ikke, og Fido vil elske dig for indsatsen, ligesom resten af din hundefamilie også vil. Og vi vil elske at guide dig igennem alle de vigtige detaljer på lige præcis det emne, du mangler hjælp til - lige her hos FJELDSØ online hundetræning.

Positiv hundetræning

Så kommer vi til snakken om, hvorfor træning af hund på den positive måde måske ikke er helt lige så nem, som du gik og troede.

Positiv hundetræning er ikke bare positiv hundetræning

Uanset om du står på træningsbanen med din hund og dine godbidder, eller om du i hverdagen opdrager din hund, så er det træning - alt er træning - og al vores træning, al vores omgang med hund og al vores undervisning er naturligvis så positivt, som det overhovedet kan blive!

Først må jeg sige, at når jeg støder på udtalelsen “Vi træner med positive metoder” rundt omkring på hjemmesider og sociale medier, bliver jeg lige forundret hver gang. Jeg bliver simpelthen forundret over, at det i dagens Danmark er nødvendigt at sige det - at det ikke blot er en selvfølge! Og jeg bliver forundret over, at ikke alle træner med positive metoder… 

Det vilde er, at det hele er så meget lettere og sjovere, når man træner med positive metoder - plus at man opnår også bedre resultater gennem positiv træning.

Hvem gider at gå og fejl-finde hele tiden…? Når man fokuserer på de negative ting, bliver ens tankegang negativ… Og hvem gider at være sammen med negative mennesker, der går og fejl-finder hele tiden…? Ikke hundene, det kan jeg godt love dig! Så man opnår ABSOLUT INGEN fordele ved ikke at træne positivt!

 • Så hvorfor træner alle ikke bare positivt?
 • Og hvad mener jeg egentlig med, at positiv træning ikke bare er positiv træning?

Jamen først - så må vi tage til snakken om, at det faktisk kræver noget at tillære sig viden… Hvis man ønsker at træne positivt, så må man lære det først. Man må opnå forståelsen - man må vide, hvad en hund egentlig er. Og når jeg siger sådan, så er det, fordi de færreste hundeejere rent faktisk ved, hvad en hund egentlig er. Langt de færreste hundeejere ved:

 • Hvordan hunden kommunikerer
 • Hvordan vi mennesker kan lære at kommunikere hensigtsmæssigt med vores hund
 • Hvilke signaler hunden opfatter fra sin ejer, og hvordan den opfatter dem
 • Hvor hyppigt hunden får sine grænser overskredet i hverdagen (!!!!)
 • Hvilken aktivering hunden har behov for blot for at opnå basic dyrevelfærd
 • Hvor overbærende hunden i virkeligheden er, og hvordan den reagerer, når den ikke længere har mulighed for at være overbærende
 • Hvor ked hunden er, når den er alene hjemme, og hvad dette betyder for den generelle adfærd (gælder rigtig mange hunde)
 • Hvad det har af betydning for hundens fysiologi OG adfærd, og dermed dens omgangskreds, at den bliver neutraliseret
 • …jeg kunne blive ved…

Når man først har opnået denne forståelse, så vil mit klare bud være, at det vil være en lige så naturlig ting for enhver at træne positivt, som det er for os her på stedet. Det er, hvad jeg oplever hver eneste gang, jeg uddanner instruktør-elever - det giver så god mening for dem, hvordan tingene hænger sammen, og det bliver en hel naturlig tankegang for dem. Det er også den hyppigste feedback, vi får fra kursister, at “aaaaah - det giver så god mening nu!” Hvilket er fantastisk - at få lov at videreformidle forståelsen for den helt naturlige positive træning.

Og spørgsmål nummer to: Der er flere lag i denne snak - og som lovet er den ganske interessant!

Min påstand vil være, at det kan ikke lade sig gøre at træne 100% positivt. Der vil altid fra tid til anden være episoder, hvor hunden får forvildet sig ud i noget rod, hvor vi som ejere vil have en dårlig dag uden overskud og uden tålmodighed. Eller episoder, hvor miljøet; altså hundens omgivelser, enten vil påføre den et ubehag, og/eller hvor det vil være rart for den, at slippe væk fra et ubehag. Hvad sker der fx, hvis hunden løber ind i et krat, træder på en torn, springer ud i linen i halsbåndet og slår sin nakke eller kommer for tæt på kirkeklokkerne eller en anden hund, som forskrækker den… Der sker det, at den oplever et ubehag, og træningen er derfor ikke længere positiv.

Det kan altså ikke lade sig gøre at træne 100% positivt, og det er helt naturligt. Hvad der dog KAN lade sig gøre er at anstrenge sin træner-hjerne for at træne så positivt som overhovedet muligt - at blive opmærksom på faldgruberne og at forberede sig på at tackle de dårlige dage på den mest positive måde. Vi ønsker jo alle naturligvis at vores firbenede familiemedlem har det som blommen i et æg i vores hundefamilie.

Fjeldsø hundetræning
Yvonne Bang Andersen - Haley, Tibetansk terrier

“Når jeg stille betragter de andre hunde og ikke mindst ejerne, som jeg møder via mine hunde interesser, bliver jeg sgu igen så glad over at have den grundlæggende læring med fra "Den bedste start", "Alene hjemme" og "PUPPY 1 og 2" fra din hånd <3 <3 <3”

Haley, Tibetansk terrier

Fjeldsø hundetræning
Cathrine - Lille Bob

“Den bedste hjælp til den bedste start: Jeg deltager på Camillas toårige forløb Fra Hvalp til drømmehund og får så meget god hjælp og vejledning til livet med vores lille hvalp, Bob. Camilla er utrolig dedikeret til sit arbejde og os kursister, og hun ryster altid en løsning ud af ærmet, der bare virker, når jeg jævnligt støder på udfordringer. Det bedste af det hele er tilgangen til hunden, hvor vi forstærker den positive adfærd frem for at begrænse den negative med irettesættelser. Det har en utrolig effekt.

Sidst men ikke mindst er det skønt med et onlineforløb, hvor man, selv om man bor langt fra Camilla, kan få al den hjælp, man har brug for via de ugentlige virtuelle spørgetimer.

Mine varmeste anbefalinger.”

Lille Bob