Rikke Jensen

Hundeadfærds- og klikkerinstruktør, samt hundeadfærdsspecialist-elev

Hejsa! Jeg er Rikke - din FJELDSØ instruktør!

mail  kontakt@fjeldso.com

Jeg gør hundeejere klogere på ‘det med hund’, dygtige til at forstå deres hund og jeg gør mit for at øge livskvaliteten hos så mange hundefamilier som jeg kan få i hænderne.

Jeg tilbyder træning for familiehunden i alt lige fra hvalpetræning og dogparkour til jagt træning. 

Ligeledes tilbyder jeg enetræning, adfærdstimer, hvalpevisits og elev-hjemmebesøg. 

 

Find mig her

Årslev

Erhvervsvangen 16
5792 Årslev

Tommerup

Maevej 37
5690 Tommerup

Mere om mig

Kender du det, hvor man bare finder præcist den hylde, hvor man hører til? Det gør jeg! Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er hundene og hundeejerne jeg skal arbejde med. 

Altid har jeg elsket hunde og stræbet efter at kunne forstå dem - og da døren til hundeverdenen blev åbnet under min uddannelse, blev det min vision at åbne den dør for hundeejere. ‘Det med hund’ er nemlig bare slet ikke så sort på hvidt som man nemt kan gå og tro. Det er spændende og det er en vigtig viden at have, for at kunne opnå den hund man drømmer om. 

På mine træningsbaner vil du opleve, at det hele ikke behøver at være så seriøst. Mit mål er at både du og din hund nyder at komme til træning og at du få ny viden med hjem, samtidig med at vi har det sjovt. Det skal være sjovt at træne hund - så har din hund også mere lyst til at lære!

Kærligst
Rikke

Certificeret instruktør
 • Fjeldsø hundetræning

  “I Rikke finder du et utroligt forstående og venligt væsen. Du vil opleve, at det er okay at være præcis som du er og at stille alle de spørgsmål som du må have.

  Rikke er skarp til at spotte detaljerne som kan hjælpe dig videre i din træning, og hun kan derfor hjælpe dig med at skabe de resultater, som du ønsker dig!”

  Citat fra underviseren

 • Fjeldsø hundetræning

  “Vi havde fornøjelsen af Rikke til en enetime og vi fik så mange gode redskaber med hjem derfra. Rikke er en meget tålmodig og engageret hundetræner, som formår at forklare tingene på en letforståelig måde. Rikke er udover at være utrolig sød, også meget kompetent, og hun træner på hundens præmisser.”

  Pique, Samojed

 • Fjeldsø hundetræning

  “Vi har netop afsluttet et individuelt forløb hos Rikke med 5 gange træning og læring. Efter at have trænet et andet sted i en periode og være gået grædende fra træning, fandt jeg Fjeldsø på nettet og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Det præsenterede problem var lineføring, hvor min unghund gik tur med mig og ikke omvendt- det var blevet så stort et problem at gåture ikke var sjove, til gengæld gav de smerter i både ryg og lænd. Rikke har forløbet igennem været interesseret og lyttende og relevant praktisk orienteret så øvelser altid gav mening og var til at gå til. Samtidig er Rikke smukt formidlende omkring sin udtalte viden og forståelse og jeg må konstatere at min hund nok ville flytte ind hos Rikke hvis muligheden bød sig, hun eeeeeelsker hende! Gåturene er nu en fornøjelse, det er fortsat en proces, men vi er nået så langt. Udover at gå pænt i snor har vi også fokuseret på andre meningsgivende områder, som har hjulpet os gevaldigt. Vi fortsætter nu på hold, også hos Rikke, og det ser vi frem til, min hund og jeg Så tak for dig, Rikke- du får topkarakter herfra, både for faglighed og dit vindende væsen.”

  Golden retriever

 • Fjeldsø hundetræning

  “Vi var startet til hundetræning et andet sted, og var ved at give helt op efter 3 ganges træning. Jeg skrev derfor til Fjeldsø, da det tiltalte mig at man fokuserede på den positive adfærd - og at det lige præcis var adfærd der var i centrum. Og hvor var det heldigt for os og vores hund Balto at vi gjorde det!  Allerede over første mail fra Rikke, blev vi helt trygge I, at her blev vi mødt med brugbare råd og en tro på at hundetræning kunne være sjovt og givende både for hund og ejer. Efter den første enetime med Rikke, hvor vi skulle have en "screening”, kom vi hjem med brugbare tips og tricks. Det kostede en tur i maxi zoo, men allerede inden for det første døgn oplevede vi en markant ændring, da der lige pludselig var tale om mental aktivering. Efterfølgende har vi gået på puppy 2 henover vinteren hos Rikke, og er kun blevet mødt med stor kompetence, forståelse og kommunikation som både hund (men også ejer) kan forstå! Rikke formidler sin viden professionelt og tager sig tid til den enkelte og de problemer man tumler med. Nu hvor vores hund er blevet teenager glæder vi os til at fortsætte på Rikkes hold, så vi med Rikkes kyndige hjælp, skaber den bedste udgave af vores familiehund!”

  Balto, Finsk Lapphund

 • Fjeldsø hundetræning

  “Helt fantastisk hvalpetræning - Puppy Program anbefales til alle 😊🙌🏼🐶 Rikke er en fantastisk formidler og vi glæder os til hver eneste mandag ⭐”

  Saga, Rottweiler

 • Fjeldsø hundetræning

  “TUSIND tak for vidunderlige timer på træningsbanen i året der er gået. Vi glæder os til mange mange flere til næste år. Du er simpelthen en gudsbenådet træner, og man kan virkelig mærke hvor meget du brænder for dit job og for hundene”

  Dansk svensk gårdhund

 • Fjeldsø hundetræning

  “Vi havde fornøjelsen af Rikke til en enetime og vi fik så mange gode redskaber med hjem derfra. Rikke er en meget tålmodig og engageret hundetræner, som formår at forklare tingene på en letforståelig måde. Rikke er udover at være utrolig sød, også meget kompetent, og hun træner på hundens præmisser.”

  Pique, samojed

 • Fjeldsø hundetræning

  “Kære Rikke  Tusind tak for en rigtig god enetime i torsdags.  Der er ingen tvivl om, at du har godt styr på hundeadfærd og træning. Og så var det nogle fine øvelser, du gennemgik med os. Vi er godt i gang med træningen herhjemme.”

  Whoopy, blanding

 • Fjeldsø hundetræning

  “…Og nu når jeg alligevel skriver, ville vi bare lige dele, at det går så fantastisk godt med Carlo at vi slet ikke kan tro på det! Han går så fint i snor i de områder han kender og overvejende også steder han ikke plejer at være. Vi har også været i skoven nogle gange med snor på og vi har ALDIG før nydt skovgåture så meget. Carlo går så fint, snuser, holder øje med os og løber lidt frem og tilbage uden et konstant træk i snoren. Så TAK for det allerede nu!

  Vi træner ivrigt videre og glæder os allerede meget til holdtræningen!!”

  Carlo, Cocker Spaniel/Kleiner Münsterlænder

Følg mig i mit arbejde

Uddannelse / erfaring

2024:

 • Igangværende: hundeadfærdsspecialist (18 måneder), FJELDSØ

2023:

 • Ageret censor til eksamen for hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelse, hold H
 • Passage overbygningskursus, 1 dags diplomgivende efteruddannelse hos FJELDSØ
 • Familiejagthunden +, overbygningskursus, FJELDSØ
 • Familiejagthunden, 2 dages diplomgivende efteruddannelse hos FJELDSØ
 • Stress & Indlæring samt. Psykofarmaka - undervisning af Dyrlæge Astrid Holtet, arrangeret af FJELDSØ hundeadfærdsspecialistuddannelse

2022:

 • Ulve foredrag med ulveforsker Runar Næss, arrangeret af FJELDSØ hundeadfærdsspecialistuddannelsen
 • Behavior Adjustment Training 3.0, foredrag af Grisha Stewart
 • Byhunden, 2 dages diplomgivende efteruddannelse hos FJELDSØ
 • Tricks, 2 dages diplomgivende efteruddannelse hos FJELDSØ
 • Selvkontrol, 2 dages diplomgivende efteruddannelse hos FJELDSØ
 • Dogparkour + & ++, 2 dages diplomgivende efteruddannelse hos FJELDSØ
 • Fysisk førstehjælp, undervisning af Dyrlæge Astrid Holtet, arrangeret af FJELDSØ, hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelsen
 • Bevægelseslære og smerte identificering, undervisning af Dyrlæge Astrid Holtet, arrangeret af FJELDSØ, hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelsen

2021:

 • Eksamineret hundeadfærds- og klikkerinstruktør hos FJELDSØ (18 måneder). 
 • Event: Stiftede virksomhed og blev FJELDSØ konsulent og -instruktør, og ligeledes en stor del af FJELDSØ.
 • Hundens ernæring, dagskursus, undervist af Hundefodernørden Ann Kristin, arrangeret af FJELDSØ hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelse
 • Frivillig håndtering, 2 dages diplomgivende efteruddannelse hos FJELDSØ
 • Dogparkour, 3 dages diplomgivende efteruddannelse hos FJELDSØ
 • Baglænskædning, kursus over 2 dage, undervist af Jan Østergaard, arrangeret af FJELDSØ, hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelsen

2019-2020:

 • Advokatsekretær hos Krall Andersen Advokatfirma 
 • Hundemassage til hjemmebrug, Gitte Asmann